Avoimet työpaikat

Tule tekemään uusia työkaluja terveydenhuollon tarpeisiin

RemoteA on terveysteknologian yritys, joka tuottaa etäanalyysipalveluita terveydenhuoltoa varten ja kehittää sydänanalytiikkaa. Olemme myös sertifioitu lääkelaitevalmistaja. Olemme kehittäneet innovaatioita etädiagnostiikan alalla vuodesta 2002 lähtien. RemoteA on saanut merkittävän, 1,2 miljoonan euron EU-rahoituksen kehittääkseen uuden, algoritmeihin perustuvan analyysimenetelmän sydänsairauksien diagnosoimisen tueksi.

Vahvistamme teknologiaosastoamme ja haemme joukkoomme sinua:

Full stack -kehittäjä

Työsi painottuisi ainakin alkuvaiheessa enemmän backendiin, mutta osaat tai olet innokas opettelemaan fronttipuolenkin uusia tuulia. Työkalupakkiisi voivat kuulua esimerkiksi PHP, C/C++, C#, NodeJS ja modernit JavaScript-kehykset (esim. React tai Angular). Arvostamme devops-henkistä otetta ja itsenäistä otetta duuniin. Plussaa on kiinnostus käytettävyyteen ja esimerkiksi Dockerin tai pilvipalveluiden tuntemus.

Buzzwordit: PHP, C/C++/C#, React, Angular, Docker, Ansible, Jenkins, devops, mikropalvelut

Junior Back-end -kehittäjä

Oletko uraasi aloitteleva tulevaisuuden tähti – vaiko jo kannuksesi ohjelmistohommissa hankkinut koodikurko? Meille tärkeintä on asenne ja aito kiinnostus ohjelmistotuotantoon. Pääset osallistumaan mm. ohjelmiston toiminnallisuuden ja arkkitehtuurin suunnitteluun, toteutukseen, dokumentointiin ja testaukseen osana kehitystiimiä taitojesi mukaan. SQL:n tunnet, se on selvä ja linux ei ympäristönä ole vieras. Ehkä omaat kokemusta jostain seuraavistakin: PHP, JSON, REST, Spring IO, NoSQL (esim. Hadoop) tai pilvi-infra (IaaS).

Buzzwordit: PHP, SQL, Linux, JSON

Työsuhde

Nykyiset osaajamme perehdyttävät käynnissä oleviin hankkeisiin ja tukevat työtehtävien haltuunotossa. Palkka on toimialan standardien mukainen. Lisäksi työsuhde-etuja ovat lounassetelit, liikunta- ja kulttuurisetelit, puhelinetu, internet-yhteys kotiin ja työmatkasetelit tai pysäköintihallipaikka työpaikalla. Etätyön säännöistä sovitaan esimiehen kanssa.

Lisätiedot

Heikki Väänänen, Head of Analytics, heikki.vaananen(at)remotea.com, +358 50 5867460 soittoaikoina (täydentyvät pian).

  • Tiistaisin 20.6., 27.6., 4.7. klo 15-17
  • Torstaisin15.6., 22.6., 29.6., 6.7. klo 15-17.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry(at)remotea.com 10.7.2017 mennessä.

RemoteA on sähköisten terveyspalveluiden ja sydänanalyytikan edelläkävijä

Yrityksessämme työskentelee ohjelmistojen, algoritmien ja liiketoiminnan osaajia ja teemme yhteistyötä eturivin kardiologien kanssa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 on noin miljoona euroa ja sen toiminta on kannattavaa. Lue täältä RemoteAn tarina.

Top