Open positions

Software Developers – Ohjelmistokehittäjiä

RemoteA Oy on vuonna 2002 perustettu suomalainen, yksityisomisteinen terveysteknologian yritys, joka on erikoistunut sydänperäisten signaalien, erityisesti EKG:n analysoimiseen ja sähköisiin terveyspalveluihin. RemoteA Oy on myös sertifioitu terveydenhuollon laitteiden valmistaja. Yrityksessämme työskentelee ohjelmistojen, algoritmien ja liiketoiminnan osaajia ja teemme yhteistyötä eturivin kardiologien kanssa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 on noin miljoona euroa ja sen toiminta on kannattavaa.

RemoteA Oy on saanut merkittävän 1 225 000 euron rahoituksen Euroopan unionin komissiolta sydän- ja verisuonitautien analysointiin tarkoitettujen ohjelmistojen ja etäpalveluiden kehittämiseen. Ratkaisussa on ainutlaatuista sen universaalius: sen tavoitteena on olla yhteensopiva useimpien EKG-laitteiden kanssa ja se soveltuu niin perusterveydenhuollon kuin erikoissairaanhoidon käyttöön.

Yritys tarjoaa koneavusteisia kliinisen päätöksenteon työkaluja. Ne perustuvat algoritmeihin, jotka tulkitsevat automaattisesti analyysituloksia, valitsevat alustavasti tärkeimmät tulokset ja avustavat lääketieteen ammattilaisia diagnosoinnissa ja hoidon määrittelyssä. Tarjottavat ratkaisut pohjautuvat yrityksen historiansa aikana käsittelemään yli 1,5 miljoonaan tuntiin sydändataa.
Haemme nyt joukkoomme uusia osaajia kehittämään ratkaisuja, joilla tulee olemaan suuri merkitys terveydenhuollon nykyisissä ja tulevissa haasteissa. Kokemus terveydenhuollon teknologia-alalta ei ole välttämätöntä, toimialaa voi oppia mutta alla työtehtävien kohdalla mainittujen osaamisalueiden hallinta on tärkeää.

1. Käyttöliittymäguru

Osaat rakentaa selainpohjaisia innovatiivisia käyttöliittymiä. Sinulla on kokemusta ja näkemystä selainkäyttöliittymien tekemisestä ja tunnet state-of-the-art –työkalut. WebGL, WebSocket ja vastaavat ovat sinulle tuttuja protokollia ja työkaluja. Ymmärrys viivapiirrosten koodaamisesta ja controller-tasosta kuten tietokantarajapinnoista on eduksi. Kokemus työskentelystä reguloidussa ympäristössä on plussaa: RemoteA Oy toimii lääkintälaitedirektiivin, laatujärjestelmän ja toimialan standardien mukaan.

2. Back-end -ammattilainen

Sinulla on kokemusta käyttäjien ja datan hallinnasta, ymmärrät tietokantojen käyttöä ja osaat controllertason rakentamisen. Kokemus pilvilaskennan käytöstä ja koko back-end puolen rakentamisesta on eduksi. Eduksi on myös kyky tuottaa pdf-raportteja ohjelmallisesti. Lisäksi sinulla on halua kasvaa tämän alueen huippuosaajaksi. Kokemus työskentelystä reguloidussa ympäristössä on plussaa: RemoteA Oy toimii lääkintälaitedirektiivin, laatujärjestelmän ja toimialan standardien mukaan.

3. Tulevaisuuden analytiikkaosaaja

Sinulla on koulutus digitaaliseen signaalikäsittelyyn: FFT, FIR ja IIR ovat tuttuja lyhenteitä. Osaat myös ohjelmoida (C / C++). Back-end –osaaminen, erityisesti datan hallinta, on eduksi, samoin ymmärrys lääketieteellisestä tekniikasta ja EKG:stä sekä kokemus reguloiduissa ympäristöissä toimimisesta. Ennen kaikkea sinulla on kuitenkin intoa oppia lisää, kykyä omaksua nopeasti uusia asioita ja muuttaa ne käytännössä toimiviksi ratkaisuiksi.

Työsuhde

RemoteA Oy tarjoaa vakituisen työsuhteen tavanomaisen koeajan jälkeen. Nykyiset osaajamme perehdyttävät käynnissä oleviin hankkeisiin ja tukevat työtehtävien haltuunotossa. Palkka on toimialan standardien mukainen. Lisäksi työsuhde-etuja ovat lounassetelit, liikunta- ja kulttuurisetelit, puhelinetu, internet-yhteys kotiin ja työmatkasetelit tai pysäköintihallipaikka työpaikalla. Etätyön säännöistä sovitaan esimiehen kanssa.

Toimenkuvat ja työtehtävät ovat osittain täysin uusia ja se antaa valittaville mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhönsä ja sen kehittymiseen. Ennen kaikkea remotealaisille on tärkeää tehdä työtä, jolla on merkitystä. Työn tuloksena pelastetaan ihmishenkiä ja mahdollistetaan laadukkaita lisäelinvuosia. Yritys on jo historiansa aikana muuttanut merkittävästi hoitoketjuja ja -käytäntöjä: uusimmat ratkaisut tulevat mullistamaan monien sydänsairauksien diagnosoinnin.

Lisätiedot

Työtehtävistä antaa lisätietoja Heikki Väänänen, Head of Analytics, heikki.vaananen@remotea.com, puh. 050 5867460.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 14.3.2017 mennessä osoitteeseen rekry@remotea.com.

Top