Open positions

Open applications / Avoin hakemus

There are no open positions at the moment, but open applications are most welcome. Please send an open application and your CV to our Head of Analytics Heikki Väänänen rekry@remotea.com

Meillä ei ole juuri nyt avoimia tehtäviä, mutta jos kiinnostuit RemoteAsta ja työskentelystä kanssamme, lähetä avoin hakemuksesi ja CV:si analytiikkatiimin vetäjälle Heikki Väänäselle osoitteeseen rekry@remotea.com

RemoteA Oy on vuonna 2002 perustettu suomalainen, yksityisomisteinen terveysteknologian yritys, joka on erikoistunut sydänperäisten signaalien, erityisesti EKG:n analysoimiseen ja sähköisiin terveyspalveluihin. RemoteA Oy on myös sertifioitu terveydenhuollon laitteiden valmistaja. Yrityksessämme työskentelee ohjelmistojen, algoritmien ja liiketoiminnan osaajia ja teemme yhteistyötä eturivin kardiologien kanssa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 on noin miljoona euroa ja sen toiminta on kannattavaa.

RemoteA Oy on saanut merkittävän 1 225 000 euron rahoituksen Euroopan unionin komissiolta sydän- ja verisuonitautien analysointiin tarkoitettujen ohjelmistojen ja etäpalveluiden kehittämiseen. Ratkaisussa on ainutlaatuista sen universaalius: sen tavoitteena on olla yhteensopiva useimpien EKG-laitteiden kanssa ja se soveltuu niin perusterveydenhuollon kuin erikoissairaanhoidon käyttöön.

Yritys tarjoaa koneavusteisia kliinisen päätöksenteon työkaluja. Ne perustuvat algoritmeihin, jotka tulkitsevat automaattisesti analyysituloksia, valitsevat alustavasti tärkeimmät tulokset ja avustavat lääketieteen ammattilaisia diagnosoinnissa ja hoidon määrittelyssä. Tarjottavat ratkaisut pohjautuvat yrityksen historiansa aikana käsittelemään yli 1,5 miljoonaan tuntiin sydändataa.

Software Developer – Ohjelmistokehittäjä

Back-end -ammattilainen

Sinulla on kokemusta käyttäjien ja datan hallinnasta, ymmärrät tietokantojen käyttöä ja osaat controllertason rakentamisen. Kokemus pilvilaskennan käytöstä ja koko back-end puolen rakentamisesta on eduksi. Eduksi on myös kyky tuottaa pdf-raportteja ohjelmallisesti. Lisäksi sinulla on halua kasvaa tämän alueen huippuosaajaksi. Kokemus työskentelystä reguloidussa ympäristössä on plussaa: RemoteA Oy toimii lääkintälaitedirektiivin, laatujärjestelmän ja toimialan standardien mukaan.

Oletko tulevaisuuden analytiikkaosaaja?

Sinulla on koulutus digitaaliseen signaalikäsittelyyn: FFT, FIR ja IIR ovat tuttuja lyhenteitä. Osaat myös ohjelmoida (C / C++). Back-end –osaaminen, erityisesti datan hallinta, on eduksi, samoin ymmärrys lääketieteellisestä tekniikasta ja EKG:stä sekä kokemus reguloiduissa ympäristöissä toimimisesta. Ennen kaikkea sinulla on kuitenkin intoa oppia lisää, kykyä omaksua nopeasti uusia asioita ja muuttaa ne käytännössä toimiviksi ratkaisuiksi.

Työsuhde

Nykyiset osaajamme perehdyttävät käynnissä oleviin hankkeisiin ja tukevat työtehtävien haltuunotossa. Palkka on toimialan standardien mukainen. Lisäksi työsuhde-etuja ovat lounassetelit, liikunta- ja kulttuurisetelit, puhelinetu, internet-yhteys kotiin ja työmatkasetelit tai pysäköintihallipaikka työpaikalla. Etätyön säännöistä sovitaan esimiehen kanssa.

Toimenkuvat ja työtehtävät kehittyvät ja antavat sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja sen kehittymiseen. Ennen kaikkea meille remotealaisille on tärkeää tehdä työtä, jolla on merkitystä. Työn tuloksena pelastetaan ihmishenkiä ja mahdollistetaan laadukkaita lisäelinvuosia. Yritys on jo historiansa aikana muuttanut merkittävästi hoitoketjuja ja -käytäntöjä: uusimmat ratkaisut tulevat mullistamaan monien sydänsairauksien diagnosoinnin.

Lisätiedot

Heikki Väänänen, Head of Analytics, heikki.vaananen@remotea.com, puh. 050 5867460.

Lähetä avoin hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@remotea.com.

Top